Signalgården

Adresse
Amagerfælledvej
2300 København S
Danmark

Bygherre
Boligforeningen 3B


Byggeprincip
Træelementer

Facadebeklædning
Andet materiale

Opført
2011

Foto
ONV arkitekter

Signalgården41_1920x925

Signalgården ligger mellem Ørestad og Urbanplanen på Amager. Lavenergiboligerne er realiseret som en del af AlmenBolig+ konceptet. Her tilbydes 53 familieboliger med lav husleje hvor beboerne selv er ansvarlige for vedligehold og drift.

Bebyggelsen, der først var projekteret som rumstore moduler, er opført i fladeelementer af træ og rummer i sin helhed både familieboliger, plejeboliger og daginstitution. Facaderne er beklædt med sølvgrå sandwichplader i aluminium der er lette at bearbejde og montere.

Alle boliger der har indgang fra stueplan har to terrasser i hårdt træ, Bankirai en på havesiden og en på ankomstsiden.

Altaner er udført med lukket værn hovedsageligt i aluminiumsplade delvist i sikkerhedsglas og gulv i hårdt træ, Bankirai. Alle vinduer og facadedøre er træ/aluminum. Gulve i køkken, entre, stuer og værelser er 22mm massiv, olieret asketræ.

Lignende projekter

Tietgenkollegiet1920x925

Tietgenkollegiet

Tietgenkollegiet ligger i Ørestad Nord mellem Københavns Universitet og IT-højskolen, hvor det er indrammet af to kanaler, som er kendetegnende...
VM_Bjerget_007

VM Bjerget

I Ørestaden ret op ad metroens højbane ligger VM Bjerget, der også er nabo til VM Husene. Byggeriet er en...
Moholt1920x925px

Moholt Timber Towers

Halvtreds år efter indvielsen af ​​de første boliger i studiebyen Moholt lige uden for Trondheim har man valgt at forny...